На празника на виното и любовта Parkmart отваря собствено пространство с

...
На празника на виното и любовта Parkmart отваря собствено пространство с
Коментари Харесай

Parkmart отваря врати във Варна - Премиум супермаркет за хора с висок вкус и стил!

На празника на виното и любовта Parkmart  отваря лично пространство с качествени селекции от хранителни артикули, артикули за дома и биоразнообразия. Концепцията на магазина е приспособена към изключителните стойности, стратегирани и ясно изразени освен в продуктово портфолио, само че и в цялостната атмосфера. Разположен в съвършен регион, наоколо до морската градина, на повърхност от 2000 кв. м. и самостоятелен с необятни парко места и зони за занимания, Parkmart дава не просто избор, а и нов тип прекарване. Природата е главен акцент в интериорите на магазина, а декорите са стилизирани в съвременен градски микс. За да усещаш качество. Да изграждаш жанр. Да се усмихваш.
Нашата задача е постоянно да разполагаме с необятен диапазон от висококачествени маркови продукти, с които да задоволим разнообразни стремежи и усети. И до момента в който го вършим, да те караме да се наслаждаваш на всеки момент в това пространство.

Добре пристигнал в Parkmart – Premium Supermarket!



П лодове и З еленчуци
В тази зона ще откриеш богато многообразие от обичайните и екзотични артикули. Винаги свежи, здравословни и в съвършен тип.


Млечни артикули
Разнообразие от изявени млекопроизводители и марки, показани с цялостното си продуктово портфолио.

 Месо
Висококачествено българско свинско, пилешко и телешко месо, с неповторими селекции на 28 на ден зряло телешко месо, което може да откриете само при нас, както и разнообразни типове месни деликатеси и салами.

Риба
Богат подбор, както от пресни по този начин и от охладени риби и морски блага.

А лкохол
В тази зона ще откриете необятна гама алкохолни питиета, концентрати и обичани етикети и лейбъли, а винената листа впечатлява с избор и многообразие от разнообразни продуктови селекции и региони.


Le Plaisir de vivre

При нас ще намерите Гурме артикули от реномирани европейски производители. Селекцията ни включва най-известните представители от всяка страна, само че за феновете на ексцентрични вкусови комбинации има новаторска палитра и Органик линия. При подбора на предлаганите артикули съблюдаваме следните правила: естествени храни, естествен усет, колкото е възможнo по-малка термична обработка, къси периоди на валидност, ниско наличие на мазнини и обогатени артикули: с Омега 3, с витамини, с минерали или със непокътнати зародиши.



Фреш Бар
Още на входа ще те посрещне зона, в която да се насладиш на прясно изцедени плодови и зеленчукови питиета, както и на огромен избор от плодови салати и десерти. За цялостен детокс.
Разполагаме с огромна Био зона, както и такава с съветски и украински артикули.


Liquor&Tobacco.
Това е самостоятелен магазин за ценители, предоставящ вискокачествени питиета, пури и тютюневи произведения в специфични селекции. Също по този начин и безупречни професионални съвещания от нашите чиновници.

 На празника на виното и любовта заповядайте на дегустации на защити виновност, колагенова вода, бонбони и шоколади, суши и други



Адрес: гр. Варна, бул. „ Приморски парк II 482 “ – Пикадили парк.

https://www.facebook.com/parkmartmkt/

https://www.instagram.com/parkmart_official/



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Харесайте ни във FB
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР